Lukijat

maanantai 1. marraskuuta 2010

Olutletut

Silmiini osui HS-ruokasivulta olutletut, ja tietenkin uteliaisuuteni heräsi, joten siis tuumasta toimeen. Eilen illalla melkeinpä toisten nukkumaan menon aikaan minä paistelin olutlettuja ja ihastelin niiden hyvää makuyhdistelmää vaahterasiirapin kanssa. Aito voi sai isolla pannulla paistaessa niihin rapeat ja ohuet reunat. Käytin tähän nesteenä vehnäolutta.
Kesällä tässä olisi mainio tehtävä miehillekin muurinpohjapannun ääressä.
Suosittelen ! Smiling


(noin 12 lettua)
* 3 munaa
* 2 rkl vaahterasiirappia
* 1/2 l vaaleaa lageria (tai vehnäolutta)
* 3 dl vehnäjauhoja
* 1/2 tl suolaa
Paistamiseen:
* voita
Tarjoiluun:
* vaahterasiirappia

Riko munat kulhoon ja lisää siirappi, olut ja suola.
Vatkaa vehnäjauhot joukkoon.
Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista pannulla ohuita lettuja.
Tarjoa lämpimänä vaahterasiirapin kera


Että voikin olla hyviä rapeareunaiset letut ,
tuli herkuteltua jo paistamisen aikana monta ,
ja vaahterasiirappi oli paras mahdollinen lisäke.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitän !